top of page
Modern Architecture

STILLINGER

NORGE

TRAINEE

Er du nyutdannet sivilingeniør og ønsker en kickstart på karrieren din? Denne stillingen byr på en spennende mulighet innen planlegging og prosjektledelse i telekombransjen. 

PLANINGENIØR 

Vil du være med å legge grunnlaget for utbyggingen av fibernett? Som Planlegger er blant annet du ansvarlig for å utarbeide detaljplanen for prosjektene der du virkelig får bruk for ingeniørkunnskapene dine. 

DOKUMENTASJONSMEDARBIEDER

Dokumentasjon av arbeidet som utføres en er viktig del av prosjektene vi jobber med. Ønsker du en sentral rolle i overleveringen av prosjektene er dette den perfekte stillingen for deg.

TELEKOMMUNIKASJONSMONTØR

Trives du med operativt arbeid ute på prosjekter og har erfaring som montør innen telekommunikasjon? Våre dyktige montører trenger flere på laget til alt fra blåsing, skjøting og spleising, til rådgivning og planlegging. 

KUNDERÅDGIVER 

Har du erfaring innen kundeservice og synes telekombransjen virker spennende? Her vil du få en variert arbeidshverdag der koordinering og kommunikasjon står sentralt. 

PROSJEKTLEDER

Som prosjektleder har du en sentral rolle knyttet til fremdriften av fiberutbyggingen. Dersom du har erfaring med organisering og ledelse av prosjekter bør du lese videre. 

ANLEGGSLEDER

BraCom Microtrenching er i betydelig vekst og vi søker derfor en kvalifisert anleggsleder med erfaring innen bransjen. En spennende mulighet for lederansvar på prosjekter ute i felt. 

MASKINFØRER

Liker du best å jobbe ute på prosjekter med ulike typer anleggsmaskiner? Har du erfaring med anleggs- og asfalteringsarbeid? Da skal du ikke se bort ifra at dette er den perfekte stillingen for deg. 

KONTAKT OSS

bilde123123_edited.jpg

ELISABETH FORLAND

FORRETNINGSUTVIKLER, BRACOM AS

Mail: Elisabeth.forland@bracom.no

Telefon: +47 41 56 47 94

bottom of page