top of page
Modern Architecture

STILLINGER

TYSKLAND

Det er forventet en betydelig utbygging av fiber i Tyskland de neste 10 årene, og for å kunne betjene dette markedet har vi etablert et kontor i Hamburg.

 

Satsingen byr på en unik mulighet til å være med på oppbyggingen av et offensivt telekomselskap. Her vil du få utviklet din kompetanse og dine egenskaper i et dynamisk, og internasjonalt, arbeidsmiljø.

 

Det stilles ingen krav til forkunnskaper innen telekom ettersom du vil få god opplæring innen fagfeltet av dine kolleger.

PLANINGENIØR

Vil du være med å legge grunnlaget for utbyggingen av fibernett? Som Planlegger er du blant annet ansvarlig for å utarbeide detaljplanen for prosjektene der du virkelig får bruk for ingeniørkunnskapene dine. 

KUNDERÅDGIVER

Har du erfaring innen kundeservice og ønsker å ta karrieren din til neste nivå i et internasjonalt selskap? Her får du muligheten til å ha en sentral rolle i oppbyggingen av kundesenteret i Tyskland. 

DOKUMENTASJONSMEDARBEIDER

Dokumentasjon av arbeidet som utføres en er viktig del av prosjektene vi jobber med. Ønsker du en sentral rolle i overleveringen av prosjektene er dette den perfekte stillingen for deg! 

 

PROSJEKTLEDER

Vi søker en løsningsorientert og  proaktiv prosjektleder som vil ha en viktig rolle for fremdriften av fiberutbyggingen. Dersom du har erfaring med organisering og ledelse av prosjekter bør du lese videre.

KONTAKT OSS

Modern Building_edited.jpg
bilde123123_edited.jpg

ELISABETH FORLAND

FORRETNINGSUTVIKLER, BRACOM AS

Mail: Elisabeth.forland@bracom.no

Telefon: + 47 41 56 47 94

bottom of page