top of page
Ocean Ripple - Buy Print_ https___society6_edited.jpg

BLI KJENT MED OSS

BraCom er et telekomselskap som ble startet i 2019 med solide og langsiktige eiere, samt et kompetent management med lang erfaring fra bransjen.


BraCom satser offensivt og har blitt en vesentlig aktør innenfor et fibermarked i sterk vekst. Parallelt bygger vi kompetanse for å posisjonere oss for fremtidens telekommunikasjons- og 5G-satsing.

BraCom har som visjon å være en industriell og innovativ samarbeidspartner som evner å redusere tidsbruken og kostnadene for våre kunder, gjennom profesjonell prosjektledelse, helhetlig produksjonsstyring og en proaktiv og innovativ arbeidsform.

Oppstartsvis etablerer vi oss i fibermarkedet, hvor vi ser synergier på tvers mellom privat- og bedriftsmarkedet- både når det gjelder produksjonslogikk og kompetanse.​

Våre medarbeidere må kunne beherske flere fagområder som vil kreve investeringer i opplæring og kompetanseoverføring. Dette gir oss en dynamisk kapasitet hvor vi kan styre ressursene våre etter etterspørselen i markedet. 

IMG_9818.jpg
Erling_edited_edited.jpg

ERLING-GEIR IVERSEN

Daglig leder

Siviløkonom med bred bransjeerfaring. Erling-Geir har en lang og variert ledererfaring fra en rekke bransjer. I tillegg har han gjennom flere år jobbet som konsulent. Kommer nå fra rolle som Utbyggingsdirektør i Relacom/OneCo. Startet opp BraCom i 2019 med en visjon om å effektivisere telekombransjen ved å kutte tid og kostnader, men samtidig levere kvalitet.

HJ_edited_edited.jpg

HANS JØRGEN BERGUM

Teknisk leder

Ingeniør og bedriftsøkonom med over 30 års erfaring fra telekombransjen. Hans Jørgen har bakgrunn både som feltingeniør, prosjektleder og planlegger. Videre har han også i en årrekke vært leder på forskjellige nivåer i Telenor og senere Relacom. Kom fra en rolle som leder for enheten Produksjonsstøtte i divisjon Utbygging i Relacom/OneCo.

SAMARBEIDSPARTNERE

GC.png
telenor.png
logo ocius.png
veflen1.png
norteko13.png
3tech_edited.png
ebr.jfif
logo noritech.webp
Netco1.png
bottom of page