SOMMERJOBB

STUDENT

Hvem: Fullført minimum 3 år med ingeniørfag  

Tidspunkt: Fleksibelt (4-8 uker i juni-august, med mulighet for noe ferie) 

Utbygging av infrastruktur til bredbånd/fibernett og mobilnett/4G/5G er viktigere enn noen gang tidligere, og telekombransjen har et behov for digitalisering og teknologiutvikling for å møte samfunnets tekniske behov og omstilling. Det skjer mye spennende i denne bransjen, og det er behov for unge, løsningsorienterte hoder for å få gjennomført den digitale utviklingen – midt i blinken for deg som studerer ingeniørfag! 


BraCom AS har siden etableringen i 2019 opparbeidet seg et godt rykte med nytenkende løsninger i utbyggingen av fibernett. Selskapet har utviklet seg til å bli et vertikalt integrert selskap som kan levere i hele produksjonslinjen fra prosjektering og prosjektledelse til prosjektgjennomføring med graving, montasjearbeid og kundebehandling. Vi har et godt sosialt og ungt miljø med store ambisjoner.  


Vi søker etter deg som er nysgjerrig og fremoverlent, og som ønsker å bli bedre kjent med oss og vår bransje. Du vil få mulighet til å ta del i vår produksjon – alt fra planlegging til ledelse av våre prosjekter. Vi stiller ingen krav til forkunnskaper innen fagfeltet, og like viktig som din akademiske utdannelse er dine personlige egenskaper. Vi verdsetter sosiale, proaktive og positive personer som er lærevillige med initiativ og pågangsmot. 


Vår plan for deg som sommerstudent er å inkludere deg i vårt arbeid. Vi ønsker å bli like godt kjent med deg som du med oss.  


  • Arbeidssted: Lysaker 

  • Førerkort klasse B er en fordel  

  • For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Helene Silseth og Ingrid Folstad, nyutdannede sivilingeniører fra NTNU våren 2021.  

  • Alle henvendelser behandles konfidensielt.  

  • Søknader behandles individuelt og fortløpende 


Søknadsfrist: 1.juni 2022, søknader behandles fortløpende 

Søknad sendes til: karriere@bracom.no og merkes Sommerstudent 2022