top of page

SOMMERJOBB

Planingeniør og prosjektleder

Utbygging av infrastruktur til bredbånd/fibernett og mobilnett/4G/5G er viktigere enn noen gang tidligere, og telekombransjen har et behov for digitalisering og teknologiutvikling for å møte samfunnets tekniske behov og omstilling. Det skjer mye spennende i denne bransjen, og det er behov for unge, løsningsorienterte hoder for å få gjennomført den digitale utviklingen – midt i blinken for deg som studerer ingeniørfag! 

 

BraCom AS har siden etableringen i 2019 opparbeidet seg et godt rykte med nytenkende løsninger i utbyggingen av fibernett. Selskapet har utviklet seg til å bli et vertikalt integrert selskap som kan levere i hele produksjonslinjen fra prosjektering og prosjektledelse til prosjektgjennomføring med graving, montasjearbeid og kundebehandling. Vi har et godt sosialt og ungt miljø med store ambisjoner.  

 

Vi søker etter deg som er nysgjerrig og fremoverlent, og som ønsker å bli bedre kjent med oss og vår bransje. Du vil få mulighet til å ta del i vår produksjon – alt fra planlegging til ledelse av våre prosjekter. Vi stiller ingen krav til forkunnskaper innen fagfeltet, og like viktig som din akademiske utdannelse er dine personlige egenskaper. Vi verdsetter sosiale, proaktive og positive personer som er lærevillige med initiativ og pågangsmot. 

 

Vår plan for deg som sommerstudent er å inkludere deg i vårt arbeid. Vi ønsker å bli like godt kjent med deg som du med oss.  

 

  • Må ha fullført minimum 3 år med ingeniørfag

  • Førerkort klasse B er en fordel  

  • Språk: norsk og engelsk

Arbeidsstedet er foreløpig på Lysaker, men vi flytter inn i splitter nye lokaler i Nydalen våren 2023.

 

I søknaden ønsker vi at du legger ved CV og søknadsbrev. 

Merk søknaden med Sommerstudent 2023.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi ser frem til å høre fra deg!

lagbilde uten d.png
bottom of page